DOS’46 – Groen Geel/IJskoud de Beste (21-24)

• januari 30, 2022

Afgelopen zaterdag stond er voor DOS’46 een belangrijke wedstrijd op de planning tegen Groen Geel/IJskoud de Beste. Bij winst zou DOS’46 zeker zijn van een plek in de winnaarspoule.

Eindelijk mocht er dan na meer dan een jaar weer publiek aanwezig zijn in sporthal de Eendracht. Achter de Grifteside had zich wat jeugd verzameld die de hoofdmacht van DOS’46 weer kwam aanmoedigen. Onder andere hierdoor begonnen de Nijeveeners goed aan de wedstrijd en werd er snel een voorsprong van 8-4 opgebouwd. In de tweede helft kon DOS’46 dit niveau niet vasthouden en de bezoekers uit Wormer begonnen meer doelpunten te maken. Al snel werd de voorsprong van DOS’46 omgezet naar een 15-20 achterstand. Dit gat was voor DOS’46 te groot om nog te dichten in de laatste minuten en zo eindigde een matige wedstrijd met 21-24 in het voordeel van Groen Geel/IJskoud de Beste.

Aanstaande zaterdag zal DOS’46 voor de laatste keer kunnen strijden om een plekje te bemachtigen in de winnaarspoule. Zij zullen dan spelen tegen Top/Litta in Sassenheim.