Bericht n.a.v. persconferentie 26-11-’21

  • november 27, 2021

Vandaag zijn de meeste teams gestart met de wedstrijden in de zaal. De eerste wedstrijden in de Airdome zijn gespeeld en vanavond speelt de selectie de eerste thuis wedstrijd in een lege Eendracht. Onze livestreamcrew zal natuurlijk weer een mooie livestream opzetten, zodat we onze selectie kunnen aanmoedigen vanaf de bank thuis.

Dit smaakt na vandaag natuurlijk naar meer! Maar helaas, gisteren is duidelijk geworden dat er vanaf a.s. zondag een avond lockdown ingesteld gaat worden. Alle sportaccommodaties zullen vanaf 17:00 uur gesloten moeten zijn. Omdat alle trainingen na 17:00 uur plaatsvinden kunnen die vooralsnog niet doorgaan.

Of er nog wedstrijden gespeeld gaan worden, horen we nog van het KNKV. Zodra hier bericht over komt, laten we dit weten.

Ondertussen zijn we natuurlijk druk bezig om te onderzoeken of we, binnen de huidige maatregelen, wel trainingen kunnen aanbieden op een andere dag/tijdstip. We hopen jullie hier begin van aankomende week over te kunnen informeren.

Vragen kunnen gestuurd worden naar: juul.loijenga@dos46.nl

 

KID, HJO en Bestuur