Fortuna/Delta Logistiek – DOS’46 (21-18)

• oktober 2, 2021

DOS’46 verliest de laatste wedstrijd in de eerste helft van de veldcompetitie van Fortuna/Delta Logistiek. Het is de ploeg uit Nijeveen niet gelukt om een vierde winstpartij op rij neer te zetten. In Delft won Fortuna met 21-18.

DOS’46 wist de eerste voorsprong te pakken door een drietal damesdoelpunten: 1-3. Al snel wist Fortuna aan te sluiten en erover heen te duiken, vlak voor rust leek de thuisploeg flink afstand te nemen: 10-5. Het lukte DOS’46 om de schade nog iets te beperken, ruststand: 11-7.

Na rust kwam DOS’46 sterk uit de startblokken en wisten zij het gat te doen slinken naar twee punten: 11-9. Echter was het Fortuna dat aan de leiding bleef. DOS’46 kwam aan het eind van de wedstrijd dichtbij met 18-17, maar Fortuna gaf de winst niet meer uit handen. Eindstand: 21-18.