Zonder scheids, geen wedstrijd!

  • september 25, 2021

Vandaag begint de week van de scheidsrechter, die zal duren tot en met 3 oktober. In deze week staat het geven van waardering aan de scheidsrechters centraal in heel Nederland, bij elke sport. Als DOS’46 vinden we het belangrijk om hier extra aandacht aan te besteden. Vandaar dat onze eigen scheidsrechters, alsmede de bezoekende scheidsrechters en bondsofficials (juryleden, begeleiders en beoordelaars), na afloop van de wedstrijden worden bedankt middels een presentje. Wij geloven dat deze extra blijk van waardering zorgt voor een lach op het gezicht van deze mensen. 

Deze week is hét moment om te laten zien hoe normaal het zou moeten zijn dat alle sporters en supporters de inzet van scheidsrechters en bondsofficials waarderen. De week helpt tevens om deze mooie vrijwilligerstaak in de spotlight te zetten en nieuwe mensen enthousiast te maken voor deze belangrijke functies. Wil jij ook voor onze vereniging in actie komen als scheidsrechter? Neem contact op met Sven en Mariska via arbitrage@dos46.nl!