bébé-jou nieuwe sponsor Kampweek DOS’46

  • juni 28, 2021

Met trots presenteren wij bébé-jou als sponsor van de kampweek. bébé-jou ontwikkelt en produceert al jarenlang babyproducten, zoals badjes, verzorgingsproducten en artikelen voor de babykamer. Het bedrijf heeft zich samen met de zusterbedrijven Koelstra en Luma Babycare gevestigd in Staphorst.

“Toen we hoorden dat de vereniging een sponsor zocht voor de kampweek werden we meteen enthousiast. We horen al jaren mooie verhalen over de kampweek, voor de jeugd de leukste week van het jaar. Met Koelstra zijn we shirtsponsor en staan we op de rug van de spelers. Met het sponsoren van de kampweek verbinden we ook bébé-jou aan DOS’46”, aldus Luuk Adolf, eigenaar van beide bedrijven.

We bedanken bébé-jou van harte dat zij de 54e kampweek van DOS’46 mogelijk maken. Dit jaar gaan de kinderen van 10 tot 17 juli naar Bakkeveen.