Daniël Hulzebosch in staf DOS’46 A1

  • mei 6, 2021

Nijeveen – Daniël Hulzebosch zal komend seizoen toetreden tot de staf van DOS’46 A1. Na het vertrek van Ferry Hakstege ondersteunt Hulzebosch momenteel al bij de trainingen van de talenten van DOS’46. Vanaf volgend seizoen zal hij de individuele training op zich nemen en de twee nieuwe trainers Borrink en Katoele ondersteunen bij de coaching.

Hulzebosch heeft een enorme staat van dienst: naast het jarenlang spelen in het vlaggenschip en in Oranje, stond hij als trainer aan het roer bij de selecties van DOS’46 en PKC. Hulzebosch heeft zin in zijn nieuwe rol. “Jeugd boeit, korfbal boeit, mijn club boeit. Op deze manier kan ik toch iets doen wat dichtbij me staat terwijl ik de ruimte houd om mijn maatschappelijke keuzes niet in de weg te staan.”

De aanstelling van Hulzebosch past perfect in de doelstelling die de club heeft in het opleiden van haar jeugd. De nieuwe trainer zal zijn ervaring gebruiken om de stap naar de selectie voor de talenten van DOS’46 te begeleiden.

Het bestuur en de TC zijn erg blij met deze aanstelling!

Foto op homepage: Marco Spelten