DOS’46 continueert samenwerking Bouman en Wessel

  • maart 27, 2021

Nijeveen – De TC en het bestuur van DOS’46 zijn verheugd te mogen meedelen dat de technische staf van de selectie van DOS’46 voor het komende seizoen rond is. Werd eerst al Michel Zink gecontracteerd als trainer / coach voor de reserves, afgelopen week werd ook de samenwerking met Edwin Bouman en Rick Wessel gecontinueerd. Bouman startte begin dit seizoen als eindverantwoordelijke, voor Wessel wordt het zijn vierde seizoen bij de selectie.
DOS’46 bouwt onder leiding van de staf aan een nieuwe groep en bekroonde afgelopen periode een goed seizoen met een plek in de play-offs. Daarbij worden belangrijke punten vanuit het beleid uitgevoerd: nieuwe spelers werden ingepast en er wordt veel aandacht besteed aan het opleiden van jonge spelers.

Het bestuur is erg blij met deze contractverlenging en is er van overtuigd hiermee weer een stap te zetten in de wederopbouw van de selectie, die op termijn de top van Nederland weer wil bestormen.


Foto’s: Actiefotografie.nl