Sam Deckers maakt overstap naar junioren DOS’46

  • maart 20, 2021

NIJEVEEN – Sam Deckers heeft bekendgemaakt zijn korfbalcarrière te vervolgen bij DOS’46. Het 16-jarige talent uit Vriezenveen is begonnen met korfballen bij CKV Achilles uit Almelo en is in de D-jeugd gaan spelen voor Amicitia. Deckers gaat eind dit jaar de opleiding Sport en bewegen volgen bij het ROC in Enschede.

“Het is nu voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging om nog meer uit mijzelf te halen en te spelen en trainen op een hoger niveau. Ik denk dat ik de mogelijkheid krijg om mijn talent en passie verder te ontwikkelen en mijn doel te behalen, namelijk – net als Mart Vrielink – Korfbal League spelen. Ik heb veel zin in volgend seizoen en ik hoop mooie successen te bereiken met DOS’46”.

De keuze van Deckers past erg goed in de ontwikkelingsplannen van DOS’46. De TC en KID van DOS’46 zijn dan ook erg blij met de keuze van de talentvolle speler.

We wensen Sam heel veel plezier en succes bij DOS’46.