Nieuw lid Business Club: Bouwbedrijf J. van Kampen

  • maart 10, 2021

Na al vele jaren als sponsor aan DOS’46 verbonden te zijn sluit Bouwbedrijf J. van Kampen zich aan bij de Business Club van DOS’46.

Bouwbedrijf J. van Kampen is in 1983 opgericht.  Jans en Bertha van Kampen hebben in de loop der jaren een deskundig team van medewerkers om zich heen verzameld. U kunt bij bouwbedrijf J. van Kampen terecht voor:

  • Nieuwbouw
  • Projectbouw
  • Agrarische bouw
  • Verbouw
  • Renovatie & Onderhoud
  • Tekenwerk

Bij Bouwbedrijf J. van Kampen zijn de lijnen kort, zodat er snel geschakeld kan worden bij problemen en het bedenken van creatieve oplossingen. Meedenken met de klant staat centraal, zolang de kwaliteit van de bouw niet in het geding komt. De slogan is dan ook: “Bouwen naar uw wens”.

Alle bouwtekeningen kunnen worden voorzien van een 3D-visualisatie, zodat u vooraf een perfect beeld krijgt van het gezamenlijke project. Dat geeft inzicht en maakt het bouwoverleg een stuk gemakkelijker.

Wilt u meer weten over de producten of specifieke projecten van Bouwbedrijf J. van Kampen? Kijk dan snel op www.bouwbedrijf-vankampen.nl of bel naar 0521-551470