Borrink en Katoele nieuw trainersduo DOS’46 A1

  • maart 9, 2021

Nijeveen – Met ingang van komend seizoen zullen Kelvin Borrink en Emiel Katoele het nieuwe trainersduo vormen voor DOS’46 A1. De ambitieuze trainers hebben de afgelopen jaren succes behaald met de B’s van de vereniging wilden graag een volgende stap maken in hun carrière. De TC van DOS’46 is erg blij met beide mannen en hun aanstelling past heel goed in het beleid van  opleiding voor spelers en trainers.

Borrink en Katoele reageerden enthousiast op het verzoek vanuit de TC: “Wij krijgen de kans om met de grootste talenten van onze eigen vereniging aan de slag te gaan. Het verbinden, ontwikkelen van deze talenten en de stap naar de selectie te verkleinen is onze uitdaging waar we veel zin in hebben en onze energie uit halen!”

De TC neemt hiermee na drie jaren afscheid van Jordy Wessel als trainer/coach van DOS’46 A1. Hij heeft in overleg met de TC besloten om er mee te stoppen en zal mede door de geboorte van zijn dochter voor komend seizoen geen ploeg gaan trainen / coachen. Wessel heeft zich drie jaren in verschillende rollen ontfermd dit talentvolle jeugdteam en heeft dat met volle energie gedaan. De TC wil Wessel heel erg bedanken voor zijn inzet bij DOS’46 A1 en wenst hem heel erg veel succes in de toekomst.