Mini-Kampweek (winter-editie) en sponsorschieten (F t/m C)

  • februari 16, 2021

Verlang jij ook zo naar de eerste week van de zomervakantie? Wij ook, daarom organiseren de leiders van de Kampweek een heuse mini-kampweek (wintereditie). Tijdens deze mini-kampweek zullen er niet alleen kampweek spellen worden gedaan, maar ook sponsorschieten. Door de corona crisis loopt ook de kampweek inkomsten mis (Kinderdisco feestweek, verloting etc.), daarom combineren we deze minikampweek met sponsorschieten.

Het sponsorschieten houdt in dat je als kind sponsoren mag gaan zoeken voor deze actie. De sponsoren kunnen jou sponseren voor het aantal doelpunten die je maakt (bedrag x aantal doelpunten) of een vast bedrag. Je mag als kind 6 minuten lang schieten (3×2 minuten) op de korf om zo veel mogelijk doelpunten te maken! Dus zorg ervoor dat je jou ouders, opa’s, oma’s, broers, zussen en andere familie of vrienden een flink bedrag laat neerleggen per doelpunt! Naast dat er tijdens de kampweek nog wat extra activiteiten gedaan kunnen worden (zoals extra keer zwemmen), zal er ook nog een prijs zijn voor degene die het meeste geld ophaalt.

Je kan op twee manieren je sponsoren doorgeven, door het papieren sponsorschieten formulier in te vullen (wordt uitgedeeld op de trainingen) en mee te nemen naar de activiteit. Of door het formulier online in te vullen op dos46.nl/kampweek. De sponsoren kunnen contant of online betalen, bij contant betalen kunnen de bedragen tijdens trainingen aan de trainer worden meegegeven. Als de sponsor kiest voor online betalen, krijgt hij of zij na de activiteit een email met daarin de betaalmogelijkheden (betaalverzoek of overschrijving). Onze voorkeur gaat uit naar het online invullen en betalen.

De activiteit wordt gehouden op zaterdag 6 maart op het sportveld, de inloop is van 9:00 tot 9:25, zodat we om 9:30 kunnen beginnen, rond 12:00 zal de activiteit afgelopen zijn. De activiteit is voor alle kinderen in de F t/m C teams. LET OP! Net als bij andere trainingen ben je automatisch opgegeven, kan of wil je niet. Meld je dan af via kampweek@dos46.nl of via WhatsApp (06-20996320)

Tijdens de hele activiteit zal er een livestream zijn, zodat ook ouders en andere belangstellenden mee kunnen kijken vanuit huis!

Groetjes van de kampleiding