Michel Zink volgt Wilbert Leendertse volgend seizoen op als trainer/coach DOS’46 2

  • februari 2, 2021

De TC heeft de afgelopen periode besloten het contract met Wilbert Leendertse aan het eind van het seizoen niet te verlengen. Dit was een lastige keuze aangezien Leendertse zijn rol als opleider van talenten goed invult en in een goede samenwerking binnen de staf van de selectie aan het werk is. Met het oog op toekomst en de daarbij behorende doorstroming in trainersstaf is het besluit genomen en afgelopen week bekend gemaakt aan de selectie.

Er is inmiddels ook een opvolger gevonden in de persoon van Michel Zink. Deze gedreven trainer uit Nijverdal heeft recent de papieren van KT4 binnengehaald, door eindverantwoordelijk te zijn voor de training en coaching van DOS’46 3. Hij werd daarbij begeleid door ervaren trainers van onze club. Sinds medio december is Zink toegevoegd aan de staf van de selectie, waarbij hij Leendertse assisteert bij het tweede. “De eindverantwoordelijkheid krijgen voor DOS’46 2 is voor mij een geweldige vervolgstap in mijn carrière als trainer en dat dit gaat gebeuren bij de club die mij aan het hart ligt is een geweldige kans die ik niet wil laten liggen!”

De TC en het Bestuur zijn  erg blij met de keuze van Zink. We geven hiermee een duidelijk signaal dat opleiding voor DOS’46 belangrijk is, niet alleen in spelers maar ook in trainers. We zijn Leendertse erg dankbaar voor zijn inzet voor DOS’46 en bedanken hem hartelijk voor zijn inzet en wensen hem uiteraard nog de nodige successen toe de komende periode bij DOS’46 en in de toekomst.

 

Foto: Herry Borrink