Gratis meetrainen bij DOS’46 in de maand februari

  • februari 1, 2021

De jeugd van DOS’46 is blijft actief en KID biedt iedereen tot en met 17 jaar de kans om de gehele maand februari gratis mee te sporten.

Jeugdleden en trainers van DOS’46 zijn samen alweer een tijdje actief! Dit gebeurt in een vorm van online meetings en/of trainingen/activiteiten op het veld van DOS’46. Iedere trainer kan daarin zijn of haar eigen plan trekken.

KID merkt dat vooral nu de sociale contacten en fysieke momenten worden gemist. Het is fijn dat er bij DOS’46 nog wel mogelijkheden zijn, waarbij er altijd rekening gehouden wordt met de richtlijnen vanuit het RIVM. Daarom biedt DOS’46 eenieder tot en met 17 jaar de kans om de gehele maand februari gratis mee te sporten. Geef je op via het contactformulier op de DOS’46 website onder KID genaamd ‘gratis proeftraining’.

Vragen? Neem via de mail contact op met KID: kid@dos46.nl