Ferry Hakstege stopt, Daniël Hulzebosch ad interim trainer DOS’46 A1

  • februari 1, 2021

Ferry Hakstege heeft bij de TC van DOS’46 aangegeven per direct te stoppen als trainer van DOS’46 A1. Gewijzigd werk maar uiteraard ook het niet kunnen spelen van wedstrijden hebben de gedreven trainer doen besluiten een stap terug te doen. “Ik ben hier gekomen om met de juniorentalenten van DOS’46 te werken en daarvoor drie keer in de week  naar Nijeveen te rijden. Uiteindelijk doe je het voor het spelen van wedstrijden en dat is momenteel niet mogelijk. Er is als trainer momenteel minder uitdaging omdat je nu nergens meer naar toewerkt met de groep. Het kost mij daarom momenteel meer energie dan dat het oplevert. Ik kom graag nog een keer terug bij DOS’46.”

De TC is erg blij in clubicoon Daniël Hulzebosch per direct een vervanger te hebben gevonden die de rol van Hakstege tot het einde van het seizoen gaat overnemen. “Ik stel mij per direct beschikbaar om te werken aan de opleiding binnen DOS’46: ik heb er heel veel zin in!”

De TC en het Bestuur bedanken Hakstege voor zijn inzet voor DOS’46 en zijn erg blij met de inzet van Hulzebosch en wensen hem samen met A1-trainer Jordy Wessel heel veel succes en plezier de komende periode.

Foto Hulzebosch: Marco Spelten
Foto DOS’46 A1: Herry Borrink