Fortuna/Delta Logistiek – DOS’46 (27-19)

• januari 16, 2021

DOS’46 verliest de eerste wedstrijd van het nieuwe Korfbal League seizoen. Het is de ploeg uit Nijeveen niet gelukt om punten te scoren bij Fortuna in Delft.

Vanaf het begin van de wedstrijd wist de regerend landskampioen veel druk te zetten op het aanvalsvak van DOS’46. Al snel kwamen de Drenten op achterstand en leek de wedstrijd in de eerste helft al gespeeld te zijn. Ruststand: 12-7. In de tweede helft kwam DOS’46 beter in het spel. Het wist de achterstand te verkleinen naar vijf punten. Echter lukt het niet om nog dichter bij Fortuna te komen en wist de thuisploeg het gat weer groter te maken. Eindstand: 27-19.

Scores
Malestein maakte de goal van de wedstrijd. Met een bijzondere one hander wist hij vanaf de achterlijn de bal in de korf te schieten. Benieuwd hoe dit eruit zag? Klink HIER

Eline van Veldhuisen zorgde in haar debuut in de Korfbal League voor een persoonlijk succes. Ze wist vijf keer de korf te vinden en is daarmee topscoorder aan de kant van DOS’46.