Bestel de tweede DO(o)S met Clubliefde

  • januari 5, 2021

Na het succes van de eerste ronde DO(o)S Clubliefde, waarbij maar liefst 240 dozen verkocht zijn, heeft de supportersvereniging van DOS’46 besloten een tweede ronde DO(o)S Clubliefde te gaan verkopen. Zij heeft voor de tweede maal een goed gevulde doos samengesteld met verschillende club gerelateerde fan-artikelen en allerlei lekkernijen.

Naast de inhoud van de box ontvangt de koper ook meerdere loten waarmee de volgende hoofdprijzen te winnen zijn:

Zuivelhoeve pakket aangeboden door de Zuivelhoeve Meppel

Drie boormachines aangeboden door Betonstaalvlechtbedrijf Bruins

Airpods van Apple aangeboden door Multiselect, Ingenieurs in bouw, civiel en techniek

Ballonvaart voor 2 personen aangeboden door Olijslager verf BV 

Korfbalpaal + Bal aangeboden door Tom Knol Dienstverlening

Meet and Greet met de selectie inclusief gesigneerde bal aangeboden door selectie DOS’46

Sloepje varen inclusief picknick in Giethoorn aangeboden door Koelstra, producten voor ouders en kind en Dynamic No-Break, 365 dagen energie

Vakantie in Zuid-Frankrijk in laagseizoen aangeboden door de familie Nekeman en Woningontruiming plus

Deze DO(o)S met clubliefde is te bestellen tot en met 31 januari voor € 46,00 per stuk via de website van DOS’46. U ontvangt de DO(o)S met clubliefde ongeveer een week later. Bestellen is mogelijk via het onderstaande formulier of via de QR-code in dit bericht.

De opbrengst komt ten goede aan de vereniging.  De eerste DO(o)S met clubliefde heeft de club meer dan 5000,- euro opgeleverd!

Tijdens de eerste ronde zijn de volgende prijzen verloot: een etentje voor twee personen bij Ludiek eten en slapen, een GPS-tocht voor 8 personen aangeboden door De Laat Teamuitjesmakelaar, een vleespakket van slagerij Rijkeboer en een weekend rijden in een Toyota Supra aangeboden door Toyota van der Linde Meppel.