Gezocht: Voorzitter kantine commissie

  • november 27, 2020

DOS’46 is een vereniging voor leden, door leden. Samen zetten wij ons in voor een sportief, gezond en gezellig verenigingsleven. Vele vrijwilligers zetten zich belangeloos in voor de vereniging. De vrijwilligers maken dat een vereniging kan blijven bestaan, ze zijn dan ook onmisbaar voor DOS’46.

Lijkt het jou leuk om ook wat voor onze vereniging te doen. Op dit moment zijn er verschillende vacatures beschikbaar. Klik hier voor een overzicht van alle beschikbare functies binnen onze club.

De kantine commissie zoekt op dit moment;

Voorzitter kantine commissie 

De commissie kantine beheert de veldkantine en de zaalkantine. Uitgangspunt is om tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden in te kopen, voorraadniveaus zo goed mogelijk te bewaken en de verkoop te verzorgen. Dit gebeurt met hulp van vele (vaste) vrijwilligers en daarnaast enkele vaste betaalde krachten, gedurende het hele korfbalseizoen tijdens vrijwel alle evenementen en activiteiten in de zaal en op het veld. Gastvrijheid en gezelligheid staat wel voorop. Maar de inkomsten van de kantines zijn wel één van de belangrijkste inkomstenbronnen van de vereniging.

Lijkt het jou leuk om samen met een groep enthousiaste vrijwilligers de omzetten van de kantine op niveau te houden of zelfs te verhogen, neem dan contact op met kantinecommissie@dos46.nl