Oproep Stichting Airdome Nijeveen

  • november 7, 2020

We hebben er even op moeten wachten maar vanuit de Gemeente Meppel en PolyNed is er groen licht gegeven om de Airdome te gaan plaatsen. We weten allemaal dat we in deze onzekere tijd van Corona perikelen iedereen en in het bijzonder de jeugd, graag wil sporten en met het plaatsen van de Airdome is deze mogelijkheid volop aanwezig.

Voor het plaatsen van de Airdome op vrijdagavond 13 november zijn we op zoek naar tenminste 25 vrijwilligers welke willen helpen met het opzetten van het geheel. We zijn zeker niet op zoek naar alleen maar Herculesfiguren maar een ieder die wil helpen (man en vrouw) is van harte welkom. We verwachten te starten om 18.00 uur. De ervaring leert dat het geen nachtwerk zal worden, maar dat we rond de klok van 21.00 uur klaar zijn.

De dag aansluitend hierop op, zaterdag 14 november zal door RoyalCampen de demontabele sportvloer worden gemonteerd. Hiervoor zijn we vanaf 10.00 uur 10 vrijwilligers nodig die hierbij zouden willen helpen. Het monteren van de vloer zal in de loop van de middag worden afgerond.

Wanneer één of meerdere van deze genoemde dagen past in je agenda en je bereid bent om je handen uit de mouwen te steken, meld je dan aan bij Bert Bayle.

Vele handen maken licht werk en de aangegeven aantallen van vrijwilligers zijn echt nodig om deze klus te kunnen klaren. Dus zorg dat je erbij bent en geef je op.

Het spreekt voor zich dat Stichting Airdome Nijeveen de geldende voorschriften van het RIVM in acht zal nemen en er zullen dan ook voldoende beschermede middelen aanwezig zijn. Zowel RoyalCampen als PolyNed hebben voor de demontage werkzaamheden een eigen Corona protocol uitgewerkt en volgens dit protocol kunnen we er samen voor zorgen dat bijvoorbeeld de voorgeschreven 1.5 meter afstand in acht genomen kan worden.

Met vriendelijke groet

B (Bert) Bayle

Secretaris Stichting Airdome Nijeveen

06-27377202

bertbayle@dos46.nl

www.airdomenijeveen.nu