Even voorstellen: Marinke Jakobs nieuwe verzorgster A-selectie DOS’46

  • oktober 21, 2020

Mijn naam is Marinke Jakobs, 22 jaar oud en ik zal dit seizoen de verzorging doen bij de selectie van DOS’46.

Het korfbal is voor mij een hele nieuwe wereld, maar dit maakt het ook gelijk een leuke nieuwe uitdaging. Zelf kom ik wel uit de topsportwereld, ik heb tien jaar topsport turnen gedaan in Heerenveen. Vanwege veel blessures ben ik hiermee inmiddels een paar jaar gestopt en heb ik dit ingeruild om trainer/coach te worden binnen de talentontwikkeling bij Topsport Noord.

Naast het training geven ben ik bezig met het afronden van mijn studie Fysiotherapie. Tijdens mijn studie had ik het geluk dat Fardau de Boer, mijn klasgenootje, gelijk een goede vriendin werd! Zij heeft het korfbal bij mij geïntroduceerd en steeds meer in mee getrokken. Dit heeft uiteindelijk ervoor gezorgd dat ik in contact ben gekomen met DOS’46 en dit seizoen de verzorging zal gaan doen.

Ik kijk er erg naar uit en hoop dat het seizoen snel mag starten!

Foto’s: Marco Spelten