Corona update, d.d. 14 oktober 2020

  • oktober 14, 2020

AANGESCHERPTE CORONAMAATREGELEN

Gisteravond heeft het bestuur kennis genomen van de nieuwe corona maatregelen. Wat gaan de maatregelen precies voor DOS’46 betekenen? Hiervoor moeten wij de invulling van deze regels vanuit het NOC*NSF, het KNKV en de gemeente Meppel afwachten.

De nieuwe verscherpte Corona maatregelen gaan vanaf vandaag 22:00 uur in en gelden voorlopig voor 4 weken, dus tot 12 november. Dit houdt in dat alle competitiewedstrijden voor de komende 4 weken zijn geschrapt, dus einde veldcompetitie en een stukje start van de zaalcompetitie gaat ook niet door.

Vanaf morgen (donderdag 15 oktober) is er geen trainen meer voor alle seniorenploegen. De jeugdploegen trainen volgende week door op het veld. Er is tot nader bericht geen training voor de seniorenploegen.

Uiteraard balen we van deze stap terug, maar beseffen ook dat dit niet voor niets is. Laten we wederom koesteren wat nog kan en ons zo goed mogelijk voorbereiden op het moment dat er weer meer mogelijk is. Eendracht maakt macht!

Wordt vervolgd.

Bestuur