Do(o)s clubliefde

  • oktober 8, 2020

Supportersvereniging DOS’46 introduceert: Do(o)s clubliefde

We leven als club in bijzondere tijden. Veldwedstrijden worden zonder publiek gespeeld en het lijkt erop dat het nog even duurt voordat dit weer kan. Daarom brengen wij het DOS’46-gevoel graag naar jou toe!

Om dit League-seizoen De Eendracht in huis te halen kun je een Do(o)s clubliefde voor de eerste vijf wedstrijden bestellen. De precieze inhoud blijft nog even een verrassing, maar we verklappen alvast dat er fanattributen, een programmaboekje en lekkernijen in zitten. Voor zowel jong als oud bevat de Do(o)s clubliefde wat moois en lekkers. Daarnaast doe je mee aan maar liefst 10 verlotingen.

Iedere Do(o)s met clubliefde heeft aan de buitenkant een uniek nummer. Dit is het lotnummer voor de grote prijs die elke wedstrijd wordt verloot via de livestream. Bij de grote verloting maakt men o.a. kans op prijzen als een diner bij Ludiek in Havelte, een gesigneerde bal met handtekeningen van de selectie + meet en greet of een weekend gebruik maken van de Toyota Supra van hoofdsponsor Toyota van der Linde Meppel. Daarnaast bevinden zich in de Do(o)s voor vijf leaguewedstrijden lootjes die normaal gesproken te koop zijn bij thuiswedstrijden. Zodoende maak je tien (!) keer kans op een prijs.

De Do(o)s met clubliefde is aan te schaffen voor maar € 46,00 via onderstaande link. Bestellen is mogelijk tot en met 20 oktober. De opbrengt van deze verkoop gaat naar de vereniging. De Do(o)s met clubliefde wordt 23 of 24 oktober bij u thuisbezorgd. Hierbij wordt de 1,5 meter in acht genomen.

Klik hier of scan onderstaande QR-code om een Do(o)s clubliefde te bestellen