Week van de scheidsrechter

  • oktober 6, 2020

Het is weer zover, het is deze week (3 tot en met 11 oktober) ‘De week van de scheidsrechter’! Dat betekent dat alle scheidsrechters een beetje heel veel extra waardering verdienen en extra veel elleboogjes krijgen voor en na de wedstrijd.

Uiteraard doet ook DOS’46 mee aan deze week! Alle scheidsrechters die in deze week bij DOS’46 fluiten krijgen vandaag iets lekkers uit de winkel van sponsor Bonbon Atelier A3.

De Arbitrage Commissie van DOS’46 wil ook speciale dank geven aan de KNKV-scheidsrechters van onze club. Deze scheidsrechters fluiten (twee-)wekelijks voor de KNKV en verdienen daarmee punten en geld voor DOS’46! En gelukkig worden we daarbij ondersteund scheidsrechters en beoordelaars van andere verenigingen. Daarom een staande digitale ovatie voor: Sven Bentum, Koos Flinkert, Jos Oostveen, Roel Bijl, Ronnie Zwiers, Henk Vrieling, Bram Kanning en EKC’2000!

Trouwens ook een mooie week om jezelf aan te melden bij de Arbitrage Commissie! Laat van je horen!

En vergeet de scheidsrechter niet te bedanken! #scheidsbedankt