In memoriam: Teus van Zoest

  • oktober 6, 2020

Vorige week ontvingen we het verdrietige bericht dat Teus van Zoest is overleden. Teus heeft begin jaren ’90 gespeeld in de selectie van DOS’46 en is na een blessure trainer geweest van het 2e team. De laatste jaren zagen we hem nog geregeld langs het veld bij wedstrijden van DOS’46. Soms in Nijeveen maar ook als DOS’46 af moest reizen naar een wedstrijd in Amsterdam. Hij had met meerdere mensen bij DOS’46 contact en droeg de club een warm hart toe. Met dit bericht willen wij de nabestaanden sterkte wensen met het veel te vroege verlies van Teus.

De familie stelt het op prijs als u op de gedenkpagina www.yvonnereichrath.nl/teus-van-zoest mooie herinneringen en foto’s deelt.

Ook is het mogelijk een kaart te sturen. Correspondentieadres: Velserstraat 40, 2023 ED Haarlem

Bestuur DOS’46

Rouwkaart Teus van Zoest online