Fortuna/Delta Logistiek – DOS'46

  • september 24, 2020

Afgelopen zaterdag nam de selectie van DOS’46 het op tegen Fortuna/Delta Logistiek 1 en 2 in Delft. Een weerzien met Harjan Visscher en Marieke Klaver, zij maakten samen dit jaar de overstap naar de Fortunezen.

Hoewel het eerste team goed weerstand kon bieden zal het toch niet met een volledig voldaan gevoel terugkijken op het duel. Na een 12-10 ruststand hield de thuisploeg een marge van twee punten lang in stand. Pas tegen het einde van de wedstrijd kwamen de Nijeveners langszij (17-17) en leek een punt mee terug te gaan in de tas. Echter, door een strafworp in de absolute slotfase, grepen de rood-zwarten naast een stuntje. Eindstand 18-17.

Ook het tweede team leed een nipte nederlaag (16-15) tegen de reserves van Fortuna.

Bekijk via onderstaande links naar de aandacht in de media over het duel;

Meppeler Courant: DOS’46 in slotseconden ten onder bij koploper

RTV Drenthe: Sterke slotfase DOS’46 niet beloond

De Stentor: DOS’46 verspeelt bij Fortuna de kans op een punt of meer

Korfbalfoto.nl: Fotoserie Fortuna – DOS’46 1 en Fotoserie Fortuna – DOS’46 2