Maximaal 250 bezoekers op sportpark Tussenboerslanden

  • september 18, 2020

Helaas maar waar, vanwege de coronamaatregelen zijn er maximaal 250 toeschouwers welkom bij de derby tegen LDODK.

Het bestuur van DOS’46 heeft op verzoek van de Veiligheidsregio Drenthe en na overleg met o.a. de gemeente en tegenstander LDODK besloten om zaterdag een max. aantal van 250 toeschouwers toe te laten op sportpark Tussenboerslanden (buiten spelers, vrijwilligers en jeugd onder de 18 jaar). We hanteren hierbij het beleid vol = vol. Ook het aantal corona coördinatoren is vergroot tijdens deze wedstrijd. Kom je naar sportpark Tussenboerslanden, hou je dan aan de coronaregels. Alleen samen kunnen we iets doen tegen de verspreiding van het corona-virus.

Bovenstaande is op basis van de huidige situatie in Nederland en kan eventueel nog wijzigen na de persconferentie van vanavond. Houd daarom de website en/of social media in de gaten.

Hartelijk dank voor uw medewerking namens het bestuur van DOS’46.