Spelersauto’s DOS’46 rijden weer

  • september 16, 2020

Het nieuwe korfbalseizoen is – gelukkig – weer gestart en de eerste wedstrijden in competitieverband zijn inmiddels gespeeld. Om de spelers van de selectie ook dit jaar weer veilig in Nijeveen te krijgen, rijden er wederom een drietal spelersauto’s van en naar De Tussenboerslanden.

Zaterdag 5 september kregen de nieuwe rijders Eline van Veldhuisen, Fardau de Boer en Tessa Lap de sleutels van een drietal Toyota’s overhandigd in de showroom van Toyota Van der Linde Meppel. De auto’s worden dit jaar mogelijk gemaakt door de hoofdsponsor van DOS’46 Toyota Van der Linde en door Albert Heijn Abe Brouwer uit Havelte. Marc Jan van der Linde en Abe Brouwer tekenden – samen met voorzitter Haralt Lucas – en de trotse speelsters de contracten.