Blauw-Wit (A) – DOS'46 (17-17)

  • september 7, 2020

DOS’46 heeft één punt meegenomen uit Amsterdam. Het team uit Nijeveen speelde met 17-17 gelijk tegen Blauw-Wit. Na een nipte zege vorige week is het de Nijeveners nu niet gelukt om de winst te pakken.

Ondanks de openingsscore van Blauw-Wit, lag het initiatief bij DOS’46. Al snel was er een voorsprong voor de ploeg van Bouman en Wessel. Ruststand: 7-10. Ook na de rust waren het de Nijeveners die de leiding hadden. DOS’46 heeft bijna het hele duel op voorsprong gestaan, maar hebben deze in de slotfase weggegeven. In de laatste spelminuten wist Blauw-Wit langs zij te komen. Eindstand: 17-17.

Scores DOS’46
Kim van Dalen 3, Max Malestein 3, Eline van Veldhuisen 3, Melvin Frieswijk 3, Fardau de Boer 2, Leander Zwolle 2, Tessa Lap

Media:

RTV Drenthe: Gelijkspel voor DOS’46 in Amsterdam 
Meppeler Courant: DOS’46 verspeelt ruime voorsprong in slotfase 
De Stentor: Puntje met vervelende bijsmaak voor DOS’46 bij Blauw-Wit Amsterdam