Aanpassingen openingsdag zaterdag 29 augustus

  • augustus 18, 2020

Het bestuur van DOS’46 heeft besloten om de openingsdag, die op zaterdag 29 augustus wordt gehouden, door te laten gaan in een afgeslankte vorm. Alleen de ‘DOS Olympics’ voor de jeugd zal met behulp van de nieuwe A-selectie doorgaan. De presentatie van deze nieuwe selectie en de geplande activiteiten daarna (met o.a. de foodtrucks) worden helaas geannuleerd. Dit is het gevolg van de recente toename van het aantal Corona besmettingen in Nederland en de onzekerheid over de ontwikkelingen in de komende periode. De organisatie betreurt de beslissing, maar beter voorzichtigheid nu dan spijt achteraf. We gaan kijken naar wat er wel kan en dat betekent dat we alle energie gaan stoppen in het op een veilige manier organiseren van het middagprogramma voor onze jeugd en dit tot een groot succes maken!

Vanaf deze week starten de trainingen voor alle teams ook weer en om dit binnen de geldende RIVM richtlijnen te laten verlopen is er een protocol opgesteld. Deze wordt morgen online geplaatst. Laten we ervoor zorgen dat iedereen op een veilige manier kan sporten en/of toeschouwer kan zijn. Eendracht maakt macht!

Bestuur DOS’46