Geslaagde clinic voor de jeugd bij DOS’46!

  • juli 2, 2020

Het was op zaterdag 27 juni nog de vraag of de clinic door zou gaan, maar 60 kinderen teleurstellen om een beetje regen bleek toch geen optie.
Rond 10.00 uur vond de eerste clinic plaats. Maar liefst 35 kinderen in de leeftijdscategorie F-jes, E’s en D’s en 25 kinderen in de leeftijdscategorie C’s, B’s en A’s. Kinderen van DOS’46, van buurtverenigingen Roreko en Meko’74, maar ook kinderen zonder korfbalachtergrond. Overal kwamen ze vandaan.
Leander: “Ik ben heel blij met hoe het gelopen is. Het weer was nog even spannend, maar als je dan uiteindelijk al die blije gezichtjes ziet, dan weet je waarvoor je het doet”.

“Dit smaakt naar meer”, aldus Leander Zwolle hoofd jeugdopleiding DOS’46. “Graag bedank ik de aanwezige trainers en vrijwilligers. Zonder jullie zijn dit soort activiteiten niet mogelijk!” Wordt vervolgd