DOS’46 4 komt terug!

  • juni 17, 2020

Goed nieuws, er komt weer een DOS’46 4!

Afgelopen weken heeft de technische commissie zich beziggehouden met de vraag ‘hoe gaan we ervoor zorgen dat er volgend jaar weer een vierde team staat?’. Dit was geen kwestie van denken, maar een kwestie van doen. Na het vragen van 27 gegadigden, bleken er maar liefst 24 geïnteresseerden te zijn in een ‘gezellig’ vierde team!

De TC heeft zich gericht op korfballers die een verleden hebben bij de club. Spelers die hun werk- of studentenleven niet meer konden combineren met de sport. Spelers die niet meer de verplichting aan wilden gaan, maar die de gezelligheid van de vereniging en het beoefenen van de sport wel missen. Al snel bleek er een grote groep zeer geïnteresseerd te zijn in een training op de vrijdagavond en een wedstrijd op de zaterdag. Daarmee is ook de gezellige vrijdagavond terug van weggeweest!

Afgelopen vrijdag was de eerste bijeenkomst voor het vierde team. Een leuke jonge groep die ook echt wil wanneer hij/zij kan. Er wordt een schema gemaakt, waar de spelers zich in kunnen schrijven voor de wedstrijden. Zodoende is er tijdig inzicht van wie wanneer wel en wie wanneer niet kan.

Voor het vierde zijn we nog op zoek naar een trainer/coach. Mocht deze niet gevonden worden, dan wordt er een poule van goede trainers/coaches gemaakt die afwisselend op de vrijdag training geven en op de zaterdag coachen.

Mocht je het leuk vinden om ook aan te sluiten bij het vierde? Dan kan je je aanmelden via Janco Schiphorst of Ilse Blok. Mocht je deze leuke groep een keer training willen geven en een keer willen coachen? Dan horen we het ook graag!

Wij hebben er zin in!

Technische commissie DOS’46