ALV verplaatst naar 2 juli

  • juni 13, 2020

Zoals in de laatste nieuwsbrief al aangegeven is het houden van een ALV in deze bijzondere tijd een enorme uitdaging. Vanwege een aantal redenen willen wij deze algemene ledenvergadering verplaatsen naar donderdag 2 juli.

In de huidige omstandigheden rondom het corona-virus kunnen wij slechts een maximum van 30 personen (incl. bestuur) ontvangen op een locatie. Het werken met een online platform naast de fysieke component heeft niet onze voorkeur. Het informeren en leden meenemen willen wij met leden kunnen doen in een veilige omgeving waarbij voldoende leden aanwezig kunnen en mogen zijn. Daarnaast kunnen wij met het kernteam vooraf al een aantal onderwerpen doornemen en hebben wij meer inzicht in financiën en wellicht zijn er nieuwe versoepelingen/maatregelen.

Wij houden jullie op de hoogte voor wat betreft deze ALV en ook de locatie, dit kan namelijk ook nog wijzigen i.v.m. de veiligheid en handhaving van de gemeente.