DOS´46 zoekt nieuwe ‘sportverzorger’ voor de A-selectie

  • mei 28, 2020

Korfbalvereniging DOS’46  in Nijeveen is op zoek naar een nieuwe ‘sportverzorger’ (man/vrouw), primair voor de A-selectie. Ingaande seizoen 2020-2021, inclusief de voorbereiding daarvan. DOS’46 is een gezellige, maar ook ambitieuze korfbalvereniging , waarvan het eerste team uitkomt in de hoogste klasse van de korfbalcompetitie, de Korfbal League.

Gevraagd: Verzorger/sportmasseur met medische kennis. Persoonlijke vaardigheden: Kundig, gedreven, enthousiast en goed kunnen werken in teamverband. Verder het vaststellen en beoordelen van een blessure en eventueel door verwijzen naar arts of fysiotherapeut. In overleg met trainers bepalen of het spelen van een geblesseerde of herstellende spelers verantwoord is. Werkzaamheden: Aanwezig bij de A-selectie op wedstrijddagen (zaterdag). Aanwezig op minimaal één trainingsavond (dinsdag of donderdag). 

Geboden: Deelnemen aan een team waar een gezellige werksfeer en kwaliteit voorop staan, waarbij het werk van de verzorger enorm gewaardeerd wordt. Samenwerking met de fysiotherapeut en sportarts. Salariëring en reiskostenvergoeding in overleg. Uw sollicitatie kunt u mailen naar: topkorfbal@dos46.nl 

 

Foto: Henk Slagter