Update bestuur 29 maart 2020

  • maart 29, 2020

Beste korfbalvrienden,

Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat alle bijeenkomsten zijn afgelast, de kantine, sporthal en veldaccommodatie gesloten zijn en dat we moeten afwachten hoe en of het KNKV de zaal- en veldcompetitie af zou willen maken. Er kan niet gezamenlijk getraind worden. Wil je toch korfbal-fit blijven? Vraag je trainer om inspiratie op te doen!

In verband met genoemde maatregelen is ook de inloopavond op 23 maart vervallen. We willen toch de mogelijkheid geven om in gesprek te gaan over het proces van afgelopen maanden. Dit combineren we met de Algemene Ledenvergadering, welke (voorlopig) is gepland op maandag 15 juni.

De agenda voor de Algemene Ledenvergadering is nog niet bekend, maar we zullen jullie onder andere informeren over de wijzigingen in het bestuur en de (financiële) impact van het coronavirus voor de vereniging.

Contributie
We sluiten ons aan bij het standpunt van NOC*NSF dat we de kosten die we met z’n allen maken, zoveel mogelijk met z’n allen dragen. De contributie zal dan ook gewoon geïnd worden. De kosten lopen immers door en we hebben minder inkomsten. Mocht je in de problemen komen door het innen van de contributie dan vragen we je dat aan ons te laten weten (secretaris@dos46.nl). Hopelijk kunnen we in onderling overleg tot een oplossing komen.

Wij houden jullie op de hoogte zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn op sportief of ander gebied.

Tot slot : zorg goed voor jezelf en voor elkaar ! #staysafe

Sportieve groet,

Bestuur DOS’46