Coronavirus updates

  • maart 20, 2020

Zoals bekend is de competitie voor alle korfballende teams per 12 maart jl. stil gelegd door het KNKV. Daaropvolgend heeft DOS’46 besloten om alle evenementen per deze datum ook af te gelasten.

Dit zou in eerste instantie gelden voor de hele maand maart, maar dit is nu verlengd t/m het weekend van 6 april. Vanzelfsprekend volgt DOS’46 hiermee het advies van het KNKV en RIVM op.

In de tussentijd zijn er vanuit het KNKV een aantal updates gedeeld en deze zijn volledig beschreven op de website van de korfbalbond: Coronavirus updates

UPDATE 23 maart 2020: Alle evenementen welke geplant stonden t/m 1 juni worden per direct afgelast. Hiermee volgt het KNKV de additionele maatregelen op welke door het kabinet op 23-03-2020 zijn ingevoerd. Hiermee vervalt dus ook de tweede helft van de veldcompetitie.
Uiterlijk 6 april wordt bekend wat er gaat gebeuren met de eindrangschikkingen van de veldcompetitie. Zoals eerder aangegeven wordt er op hetzelfde moment ook een besluit gemaakt over de zaalcompetitie voor het topkorfbal (DOS’46 2, A1 en B1)

Buiten het korfbal om betekent dit dus ook voor DOS’46 dat alle geplande evenementen/activiteiten (behalve de kampweek) geschrapt zullen worden dit seizoen.