DOS’46 houdt rommelmarkt op 4 april (Geannuleerd)

  • maart 11, 2020

Nijeveen – DOS’46 houdt zaterdag 4 april de jaarlijkse rommelmarkt in Nijeveen. De traditionele markt van de korfbalvereniging op het evenemententerrein tegenover de sporthal beleeft dit jaar haar 44ste editie. De aanvang is om 13.00 uur, de entree bedraagt 2 euro.

De ophaaldag vindt een week eerder plaats, op zaterdag 28 maart. Vanaf 9.30 uur komen de wagens langs om spullen op te halen in Nijeveen en een groot deel van het buitengebied. DOS’46 haalt huis-aan-huis op in Nijeveen, Kolderveen, Nijeveense Bovenboer, Kolderveense Bovenboer, De Klosse en een deel van de Veendijk.

De ophalers nemen alleen goed verkoopbare spullen mee. Daarin is DOS’46 dit jaar extra kritisch in verband met de sterk toenemende stortkosten. Daarom nemen de ophalers voor ’t eerst geen stoelen en kasten mee. Zoals altijd gaan ook grof vuil, witgoed, matrassen, televisies met toeter en grote meubels zoals bankstellen en fauteuils niet mee op de wagens.

UPDATE: In navolging op het besluit en advies van het KNKV heeft DOS’46 besloten vanaf morgen tot en met 31 maart alles te annuleren. Naast wedstrijden en trainingen, geldt dit ook voor alle bijeenkomsten en evenementen. Hierdoor wordt de rommelmarkt (i.v.m. de ophaaldag op 28 maart) GEANNULEERD.