Update van het bestuur (2)

  • maart 6, 2020

Het bestuur van DOS’46 organiseert maandagavond 23 maart om 20.00 uur in de veldkantine een inloopavond voor leden. Tijdens deze avond gaan we in op het proces dat heeft geleid tot het vertrek van hoofdcoach Pascal Zegwaard en voorzitter Frank Meulenkamp. Ook zal het bestuur de leden een update geven over de toekomstige invulling van de rol van voorzitter en hoofdcoach.

Over laatstgenoemde rol: zoals met Roger Hulzebosch afgesproken staat hij ook tijdens de twee resterende Korfbal Leaguewedstrijden aan het roer, waarna zijn interim-taak erop zit.

Samen vooruitkijken
Na het vertrek van Pascal Zegwaard en Frank Meulenkamp is het zaak om samen terug te blikken, uit bepaalde zaken lering te trekken en vooruit te kijken. Daarom zal een aantal bestuursleden op 23 maart as in de veldkantine aanwezig zijn om, indien gewenst persoonlijk en vertrouwelijk, met jullie in gesprek te gaan.

Update A-selectie
De A-selectie heeft deze week – los van de geblesseerden – compleet getraind. De selectie reist zaterdag ook compleet af naar Delft, waar Fortuna/Delta Logistiek om 20.00 uur de tegenstander is.

Vanaf deze plek wensen we alle DOS’46-teams – met een speciale vermelding voor de teams die nog in de race zijn voor een (Nederlands) kampioenschap – veel succes in de slotfase van de zaalcompetitie !

Het bestuur

UPDATE: In navolging op het besluit en advies van het KNKV heeft DOS’46 besloten vanaf morgen tot en met 31 maart alles te annuleren. Naast wedstrijden en trainingen, geldt dit ook voor alle bijeenkomsten en evenementen. Hierdoor wordt ook deze inloopavond op 23 maart GEANNULEERD