Leander Zwolle in actie binnen de hoofd jeugdopleiding DOS 46

  • februari 15, 2020

Per 1 februari ben ik aangesteld om een aantal taken binnen de Hoofd jeugdopleiding te gaan vervullen bij DOS’46.

Voor iedereen die mij nog niet zo goed kent, ik ben Leander Zwolle, spelend in het eerste team van DOS’46 en 22 jaar oud. Woon sinds kort in Meppel en volg de opleiding Academisch lichamelijke opvoeding aan de Hanze Hogeschool in Groningen.

Ik was het afgelopen jaar al actief binnen de vereniging door training te geven, het leiden van KID intern- en extern en was actief binnen de organisatie van het schoolkorfbaltoernooi. Ook dit jaar wil ik graag iets blijven doen binnen de vereniging. Dit seizoen ga ik me richten op een aantal zaken binnen de jeugd van DOS’46. Want onze jeugd heeft de toekomst! Zo zal ik de kleutergym op mij nemen, de clinics binnen- en buiten de vereniging organiseren en een rol spelen bij de E/F-jeugd.

De passie en het plezier voor de sport overbrengen op de jeugd lijkt me een fantastische uitdaging! Bij vragen of onduidelijkheden kom gerust even naar me toe.

Met sportieve groet,

Leander Zwolle