Vernieuwd lidmaatschap Businessclub DOS’46: Kroes Nijeveen

  • februari 10, 2020

Eenieder zal het zijn opgevallen. Na jarenlang co-/ shirtsponsor van DOS’46 te zijn geweest heeft Kroes Nijeveen besloten het shirtsponsorschap over te laten aan andere partijen. Gelukkig waren Dynamic No-Break en Koelstra bereid in dit gat te springen en staan deze partijen vanaf het huidige seizoen op de shirts.

Voor Jan Harm Kroes was het duidelijk dat het beëindigen van het shirtsponsorschap niet betekende dat hij DOS’46 opeens niet meer zou steunen. We zijn dan ook blij dat Kroes Nijeveen met DOS’46 een vernieuwde overeenkomst voor het Businessclub lidmaatschap heeft gesloten.

We willen Kroes Nijeveen bedanken voor de afgelopen periode van het shirtsponsorschap en zijn er trots op dat we in dat shirt Nederlands Kampioen Veldkorfbal 2019 zijn geworden.

Bouw- en Aannemingsbedrijf Kroes Nijeveen B.V. is een bouwer en aannemer die zowel actief is op het gebied van ontwikkeling, nieuw- en verbouw als renovatie, restauratie, et cetera. Dit voor zowel ondernemers,   de publieke sector, als particulieren. En dat voor heel omvangrijke klussen maar ook, voor zoals u op hun site kunt zien, bijvoorbeeld een boomhut.

Wilt u meer weten over Kroes Nijeveen kijkt u dan op www.kroesnijeveen.nl