Dankwoord Rinse Popma

  • januari 29, 2020

Wat een feest werd de presentatie van de mini documentaire voor alle oude en oud-Dossers.  Het werd een onvergetelijke reünie. En wat waren er veel en wat kwamen ze soms van ver. Met elkaar herinneringen ophalen, samen naar de documentaire kijken, samen eten, samen naar de wedstrijd  DOS’46 – Blauw Wit kijken. Samen, dat kenmerkt DOS.  Ik hoorde nogal eens: het is als thuis komen. En dat na soms tientallen jaren.

Dat ik die dag niet alleen in het verleden “doorbracht” , maar ook in het heden, bleek uit het volgende. Met de huidige selectie senioren op een groepsfoto. Vond ik geweldig!

Daarom wil ik graag  iedereen bedanken die deze dag voor mij en Oeke tot een onvergetelijke hebben gemaakt. Natuurlijk het bestuur en helpers voor de organisatie van deze speciale dag. Zeer attent vond ik het dat Oeke een prachtig bos bloemen kreeg. Ook zij heeft indertijd veel voor DOS gedaan en is een echte Dosser. Zonder haar had ik mijn werk voor DOS nooit kunnen doen.

Speciale dank aan Roelof Jan als bescheiden motor (en vakman!)van de groep die deze mini documentaire in elkaar heeft gezet. Deze groep bestond uit Sven en Lennart als vakkundigen en Jelmer als presentator. Jongens, jullie hebben er met zijn vieren een prachtige documentaire van gemaakt en samen met het bestuur mij en Oeke en vele anderen  een fantastische dag bezorgd.

Nogmaals bedankt.

DOS‘46 is meer dan een korfbalclub, het voelt als een familie voor een heleboel mensen. Je hoort er graag bij.

Rinse

Minidocumentaire Jelmer Jonker on the road met Rinse Popma

Documentaire legt uniek verhaal van Rinse Popma vast

Filmpremière Rinse Popma is ware reünie

Aanvoerder Jelmer Jonker verrast 80-jarige Mister DOS’46

Met Judith door de middag (vanaf 14.22)

Foto’s bijeenkomst Rinse Popma (Henk Slagter)