Nieuw lid Business Club: Oosterhuis B.V.

  • januari 4, 2020

Met trots presenteren wij ons nieuwe Business Club lid Oosterhuis B.V.

“Veel wark verzett’n in éémpies tied”

Dit is waar aannemersbedrijf Oosterhuis B.V. uit Nijeveen voor staat. Op het gebied van onder andere natuurontwikkeling, waterberging, water- en wegenbouw en grondverzet zet Oosterhuis B.V. moderne machines en vakkundig personeel in bij diverse projecten. Het bedrijf is als eenmanszaak opgericht door Derk Oosterhuis in 1976. Inmiddels is het uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met verschillende B.V.’s waarin alle kinderen werkzaam zijn binnen dit familiebedrijf. U kunt bij Oosterhuis B.V. terecht voor de volgende activiteiten:

  • Agrarisch loonwerk
  • Natuurontwikkeling
  • Waterberging
  • Bouwrijp maken
  • Betonbouw
  • Waterbouw
  • Containerverhuur
  • Op- en Overslag

Wilt u meer weten over Oosterhuis B.V. of heeft u interesse in één van bovenstaande activiteiten kijkt u dan op www.oosterhuis-bv.nl. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@oosterhuis-bv.nl of bellen met 0522-491686.