DOS'46 – Tempo (26-12)

• december 18, 2019

DOS’46 heeft het jaar 2019 goed afgesloten met een klinkende overwinning op promovendus Tempo uit Alphen aan de Rijn. Na een eerste helft waarin de thuisploeg maar lastig de korf kon vinden (11-9 rust), walsten de rood-zwarten begin tweede helft over de gasten heen. In een tijdsbestek van circa 12 minuten liep de score op tot een 21-9 tussenstand. Nadat ook Pascal Frieswijk zijn goal meepakte, waardoor iedereen op het scoreformulier verscheen, floten scheidsrechters Marco van der Lucht en Rick Voskamp bij 26-12 voor het einde van de wedstrijd.

Ook het tweede team pakte de volle buit. Na vrijwel de gehele wedstrijd tegen een achterstand hebben aangekeken, versloegen zij de reserves van Tempo met 17-15.

Hierbij het media overzicht;

RTV Drenthe: DOS’46 walst na rust over Tempo heen

Meppeler Courant: DOS’46 kijkt na 2e zege op rij weer met schuin oog omhoog

De Stentor: DOS’46 zet tegen Tempo een grote uitslag neer

Korfbal.nl: Korfbal League Recap #7

Website Tempo: KV Tempo/Klaverblad Verzekeringen moet overwinning aan DOS’46 laten

Studio Alphen: Samenvatting DOS’46 – Tempo

Korfbal.nl: Korfbal League samenvatting DOS’46-Tempo

Fotoverslag: Foto’s van Henk Slagter