Sinterklaas kijkt tevreden terug op bezoek bij DOS’46

  • november 30, 2019

Woensdag 27 november bracht Sinterklaas samen met zijn Pieten een bezoek aan Sporthal de Eendracht bij DOS’46. Samen met de kleinste jeugd van DOS’46, de kangoeroe’s en de F’jes, beleefden zij een gezellige middag.

Eerst genoten alle kinderen van patatjes en andere snacks in de kantine, voordat het ‘Pietengym’ ging beginnen. Onder leiding van trainsters Silke en Manouk hebben de ‘hulppieten’ pakjes gezocht, op daken geklommen en pakjes door de schoorsteen gegooid. Gelukkig boden de Pieten die met Sinterklaas mee waren gekomen goed hulp.

Na deze inspanningen hebben de kinderen aan de Sint laten zien hoe goed ze al kunnen korfballen. Van DOS’46 kregen zij allen nog een bidon mee naar huis.

De Sint en de pieten hebben een erg leuke middag gehad!

Klik hier voor het fotoverslag van deze middag.

De ACD wil graag Multiselect, Mandyknipt en het Meuleplein bedanken voor het mede mogelijk maken van deze dag.

Foto’s van Henk Slagter.