De Vrienden van DOS’46: Op naar de 100 leden!

  • november 29, 2019
De afgelopen maand zijn er een tiental personen lid geworden van ‘De Vrienden van DOS’46’. De teller staat op dit moment op 91 vrienden, en het lijkt ons super om aan het einde van 2019 de 100 aan te tikken. Doet u ook mee? Neem dan contact op met Leonard Westenbrink (06-27841489), Henk Jonker (06-30475437) of Henk Anne Timmer (06-11472004). Dit kan ook via Whatsapp!
De Vrienden van DOS’46 is een initiatief van een groep actieve supporters die zich inzet om mooie zaken te faciliteren voor onze club. Het doel van de Vrienden van DOS’46 is om (extra) financiële middelen bij elkaar te brengen om aanvullende voorzieningen voor DOS’46 te realiseren, zoals het grote videoscherm in de hal. Alle deelnemende vrienden kunnen voorstellen indienen voor toekomstige doelen. Jaarlijks wordt onder het genot van een kopje koffie de bestemming bepaald van de gelden.
U kunt lid worden van de Vrienden van DOS’46 door jaarlijks een bedrag van € 46,00 bij te dragen. Het lidmaatschapsgeld wordt via automatische incasso geïnd.
Wat betekent het om lid te zijn van de Vrienden van DOS’46?
– U steunt DOS’46
– U heeft medezeggenschap over de besteding van de opbrengst van de Vrienden van DOS’46
– U wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten van de Vrienden van DOS’46 via uw e-mailadres.
Het lidmaatschap loopt per seizoen, van 1 september tot en met 31 augustus van het opvolgende jaar. Het lidmaatschap is jaarlijks opzegbaar via clubvan46@dos46.nl . U kunt ook Leonard, Henk J. of Henk Anne aanspreken.
n.b. Tijdens de afgelopen vergadering van de Club van 46 is de naamwijziging naar ‘Vrienden van DOS’46 aangenomen.