DOS'46 – TOP/SolarCompleet (16-22)

• november 20, 2019

DOS’46 verliest thuis van TOP/SolarCompleet. DOS’46 kon lang mee met de gasten uit Sassenheim, waarbij het verschil vaak slechts een doelpunt was. De thuisploeg zocht de kleedkamers op met een 9-8 voorsprong. Het beeld was in de eerste 15 minuten na rust hetzelfde als in de eerste helft. Weinig goals, maar wel steeds een klein verschil. Uiteindelijk bleken de gasten over de langste adem te beschikken, in de slotfase liep TOP/SolarCompleet uit naar een 16-22 overwinning.

Scores DOS’46:
Nienke Hintzbergen 6, Jelmer Jonker 4, Max Malestein 2, Harjan Visscher 1, Kim Petersen 1, Pascal Frieswijk 1, Marieke Klaver 1.

DOS’46 2 wist wel de punten te pakken, zij gaven de overwinning van vorige week een goed vervolg door weer te winnen. Eindstand: 15-13.