Blauw-Wit (A) – DOS'46 (27-27)

• november 11, 2019

DOS’46 speelt in Amsterdam gelijk tegen AKC Blauw-Wit. DOS’46 kwam in het begin van de wedstrijd twee keer op achterstand. Echter konden de Nijeveners voor rust het tij keren en gingen ze met twee punten voorsprong de kleedkamers in. Ruststand: 9-11. Na rust was het DOS’46 dat lange tijd een voorsprong had. Het lukte de Amsterdammers een paar keer om op gelijke hoogte te komen. Vlak voor het eind van de wedstrijd leek Harjan Visscher het winnende punt voor DOS’46 te maken. Helaas voor de ploeg van Zegwaard en Wessel, wist Blauw-Wit met nog 2,2 seconden tijd een ‘buzzerbeater’ te maken. Eindstand 27-27.

Scores DOS’46:
Harjan Visscher 10, Jelmer Jonker 5, Leander Zwolle 4, Kim Petersen 2, Geertje Hoekstra 2, Marieke Klaver 2, Nienke Hintzbergen 2.

DOS’46 2 wist wel te winnen in Amsterdam, zij pakten in het duel tegen Blauw-Wit 2 de eerste punten van het zaalseizoen. Eindstand: 24-27.