DOS’46 en Muta openen webshop

  • oktober 20, 2019

Vanaf nu is het mogelijk om je eigen DOS’46 kleding via de webshop van DOS’46 in samenwerking met Muta te kopen. Via de website dos46.muta.nl is het mogelijk om bijvoorbeeld sportbroekjes/rokjes, sokken en trainingspakken van DOS’46 aan te schaffen.

DOS’46 wil met haar  ”eigen” kledinglijn nog meer uniformiteit en professionele uitstraling op de korfbalvelden.

Hoe werkt het:
De kleding is direct leverbaar en zal binnen 2 weken rechtstreeks bij je thuis geleverd worden.

Kleding passen?
Er is paskleding aanwezig op de club.

Betaling en levering:
Bij bestelling van jouw artikel dient er betaald te worden via Ideal (keuze uit meerdere banken). De uitlevering zal plaatsvinden in onze sporthal en de exacte data zullen worden aangegeven via je mail.  Neem als bewijs je e-mail bevestiging mee.