DOS'46 – DVO/Accountor (30-24)

• september 9, 2019

DOS’46 heeft afgelopen zaterdag haar eerste thuisduel gewonnen van DVO/Accountor. DOS’46 wist vroeg in de wedstrijd op voorsprong te komen, deze hebben ze daarna niet meer weggegeven. Waar het met rust nog niet overtuigend was (ruststand 16-15), wisten de Nijeveners in de tweede helft de voorsprong te vergroten en de wedstrijd naar zich toe te trekken. Eindstand: 30-24.

Scores DOS’46:

Harjan Visscher 8, Jelmer Jonker 7, Nienke Hintzbergen 4, Max Malestein 4, Kim Petersen 3, Geertje Hoekstra 2, Fenna de Jong 2.

DOS’46 wist helaas niet te winnen. Zij verloren thuis met 11-15 van DVO/Accountor 2.

Wil je meer lezen over de wedstrijd van het eerste? Bekijk dan de volgende media:

Meppelercourant: DOS’46 wint ook tweede duel in Ereklasse B op veld

De Stentor: DOS’46 probleemloos naar volgende zege

RTV Drenthe:DOS’46 ruim voorbij DVO in tweede veldwedstrijd

Korbal.nl: Ereklasse terugblik 2

Fotoverslag van Herry Borrink DOS’46 1 – DVO/Accountor 1 en DOS’46 2 – DVO/Accountor 2
Foto bij dit artikel is gemaakt door Herry Borrink.