Routebeschrijving naar AKC/Luma

  • augustus 31, 2019

Ga je morgen met de auto naar AKC/Luma? Let op! Er is geen adres voor de navigatie. Wij kregen van AKC/Luma de volgende routebeschrijving:

Neem afrit rond punt Wommelgem/Deurne als volgt

Komende vanuit richting Merksem: beneden aan het rond punt in Wommelgem (afrit Wommelgem – Deurne – Borsbeek) links en dan richting Deurne tot aan kruispunt Makro/Wijnegem Shoppingcenter en dan naar links op de Turnhoutsebaan. Blijven volgen tot je aan de brug over de autostrade aan het Cogelsplein komt en vervolgens links de parking naast de speeltuin oprijden. Parkeer je wagen en ga te voet richting Rivierenhof. AKC kan je dan aan de overzijde van de baan in het Rivierenhof vinden op 50 meter afstand van de parking.

Komende vanuit richting Herentals: beneden aan het rond punt in Wommelgem (afrit Wommelgem – Deurne – Borsbeek) rechts en dan richting Deurne tot aan kruispunt Makro/Wijnegem Shoppingcenter en dan naar links op de Turnhoutsebaan. Blijven volgen tot je aan de brug over de autostrade aan het Cogelsplein komt en vervolgens links de parking naast de speeltuin oprijden. Parkeer je wagen en ga te voet richting Rivierenhof. AKC kan je dan aan de overzijde van de baan in het Rivierenhof vinden op 50 meter afstand van de parking.