In memoriam: Henk Waaijer

  • juli 23, 2019

Ons heeft het droevige bericht bereikt dat ons lid en vrijwilliger van DOS’46, Henk Waaijer, zondag 21 juli 2019 op 78-jarige leeftijd is overleden na een periode van afnemende gezondheid.

Henk was een positieve en betrokken persoonlijkheid, die onze vereniging kleur gaf. Henk is jaren actief geweest als vrijwilliger bij onder andere de bordenploeg, de jaarlijkse rommelmarkt en verder waar nodig. Ook tijdens zijn ziekte was hij nog actief, om een helpende hand te bieden. Naastvoormalig speler, lid en vrijwilliger was Henk een graag geziene supporter van zowel de thuis- als uitwedstrijden.

De crematie zal donderdag 25 juli om 15:00 uur plaatsvinden bij het crematorium, Edison 1 te Meppel. Na de afscheidsdienst is er gelegenheid de familie te condoleren. Eenieder die afscheid wil nemen van Henk, is welkom.

In verband met het overlijden van Henk nemen alle seniorenteams tijdens de eerste thuiswedstrijd één minuut stilte in acht bij aanvang van de wedstrijd.

 

Bestuur DOS’46