DOS’46 B1 + A1 bereiken halve eindstrijd!

  • juni 10, 2019

DOS’46 A1 heeft afgelopen weekend de laatste competitiewedstrijd gewonnen. In Driebergen wisten de A junioren van Dalto/Klaverblad Verzekeringen A1 te winnen, eindstand 20-27 in het voordeel van de Nijeveners. Hiermee plaatste A1 zich voor de kruisfinale, die zaterdag 15 juni zal plaatsvinden. A1 speelt om 13.00 in Eindhoven, tegen de nummer één uit de andere hoofdklasse, DSC A1.

Ook DOS’46 B1 heeft afgelopen zaterdag de laatste competitiewedstrijd winnend afgesloten. In de Multiselect arena wist B1 met een monsterscore ASVD B1 te verslaan. Eindstand: 37-5. Aangezien de Nijeveense B-aspiranten al hun veldwedstrijden hebben gewonnen, waren ze al zeker van een plek in de halve finale. DOS’46 B1 speelt aanstaande zaterdag om 12.15 de halve finale tegen PKC/SWKGroep B1 op neutraal terrein in Driebergen.

Beide teams zullen 1 wedstrijd spelen voor een finaleplaats volgende week op het “NKD” in De Lier (op het terrein van KV Valto).

Programma zaterdag 15 juni:|

12.15 uur: DOS’46 B1 – PKC/SWKGroep B1 (Sportpark de Woerd, De Woerd 3A, Driebergen)

13.00 uur: DSC A1 – DOS’46 A1 (Sportcomplex Eindhoven-Noord, Vijfkamplaan 1, Eindhoven)

Naast de kruisfinale heeft onze A1 zich ook geplaatst voor de “Jan Mulder Bekerfinale” voor junioren teams.
Deze zal worden gespeeld op het terrein van EKC 2000 in Emmen. Op dinsdagavond 18 juni is LDODK/Rinsma Modeplein A1 de tegenstander in deze eindstrijd.